Skip to main content

Felvételi Menetrend 2024

Az alábbiakban nagyvonalakban összeszedtük nektek a felvételi eljárás legfontosabb mérföldköveit. Fontos, hogy az aktuális és részletes információkkal kapcsolatban a felvi.hu oldal tud átfogó segítséget nyújtani!

2024. 02. 15.

Jelentkezési és hitelesítési határidő

Ennek a folyamatnak a során kell regisztrálni az E-felvételi rendszerbe, feltölteni a szükséges dokumentumokat és megnevezni a választott szakokat. Itt három szakot díjmentesen, még hármat pedig minimális díj ellenében tudsz megjelölni. Az elektronikus felület áprilisban nyílik meg újra, ekkora van lehetőség a február 15-e után megszerzett dokumentumok feltöltésére, hiánypótlására is.

2024. 07. 10.

Sorrend módosítás

A sorrendmódosítás során új szakot megjelölni már nem lehet, a korábban kiválasztott szakok sorrendjét lehet mindössze egyszeri alkalommal módosítani. Ez akkor fontos, ha időközben meggondoltad magad, és másik egyetemre vagy másik szakra mennél inkább szívesebben vagy, ha pl. az érettségi eredményeid alapján változik a várható pontszámod összege.

2024. 07. 24.

Végleges eredmények

Ezen a napon országszerte pontváró bulikat szerveznek a felvételizőknek, ahol fesztiválhangulatban ünnepelhetsz együtt barátaiddal, osztálytársaiddal.