Skip to main content
képzések szakkereső Master of Business Administration MBA

Master of Business Administration MBA

vezetés
menedzsment
leadership
Képzés munkarendje
levelező
Oktatás nyelve
magyar
Képzési idő
4 félév
Képzés indulása
Szeptember
Ponthatár (legutóbbi)
MLK 80
Finanszírozási forma
Önköltséges
Önköltség összege
600 000 Ft/félév

Légy részese az egyik műegyetemi elitképzésnek!


Miért ezt a szakot válaszd?

Akkor érdemes ezt a szakot választanod, ha rendszerezni szeretnéd üzleti, gazdasági és projektmenedzsment ismereteidet, a folyamatok irányítása, a marketing, a termékmenedzsment, a pénzügy vagy az üzleti jog terén meglévő tudásodat, mindezt angol nyelven, bónuszként pedig számos személyes kapcsolatra is szert tehetsz a szaktársaid személyében.

Ugródeszka a jövő vállalkozóinak a BME vállalkozásfejlesztési képzése

Miért kellene egy informatikai vezetőnek menedzsmentet tanulnia?

Az energiaszektorban is felkészült vezetőkön múlik a digitális átállás

 Az MIT programja segít a hazai innovációs kultúra fejlesztésében

Milyen szakmai kompetenciákkal fogsz gazdagodni?

"Az MBA képzés elvégzésével képes leszel komplex problémák értelmezésére, széleskörű vezetési és szervezési ismeretek birtokában leszel, az életpálya-tervezés lehetőségeit, eszközeit és módszereit is ismerni és alkalmazni tudod majd, elsajátíthatod a szakszerű és hatékony kommunikáció módját. A képzés a résztvevőket a menedzseri és a vezetői tevékenységekhez szükséges, a vállalati gyakorlatban használható tudással vértezi fel. E szak elvégzésével olyan ismeretekre tehetsz szert, amelyek birtokában alkalmas leszel emberek vezetésére, továbbá szervezetek és vállalkozások tevékenységeinek irányítására, valamint a vállalkozások életben maradását és fejlődését szolgáló stratégiai szemlélet kialakítására.
Megismered és megérted a vállalatokat körülvevő környezet alapvető törvényszerűségeit. A Műegyetem MBA szakjának sajátosságait a képzést támogató szolgáltatások és infrastruktúra színvonala, valamint a választható specializációk adják. Foglalkoztok majd a menedzsment területek elméleti alapjaival és gyakorlati kérdéseivel, de az érdeklődésetek szerinti területeken tovább mélyíthetik tudásotokat."

Milyen területek közül választhatsz?

A műegyetemi MBA képzésen az alábbi specializációk közül választhatsz:
- vállalkozásfejlesztés és innováció
- termelés- és szolgáltatás-analitika
- pénzügyi